Loading images...
  • First Image
  • Second Image
  • Third Image
  • Forth Image
  • Fifth Image
  • Sixth Image

Dobrodošli na naš sajt!

Mi smo Bojan, Ivana, Maša i Uma, i sa našim prelepim psima, jedna vesela, nasmejana porodica. Kako mnogo volimo životinje, a naročito pse, želeli smo da i nasa deca razviju tu vrstu ljubavi. I tako je u našu kuću i naša srca, u septembru 2008.god, stigla prelepa buca! Nežna, razigrana, privržena, velikog srca - ženka engleskog buldoga. Naša Bucka! Ona nas je uverila da zaista nema većeg prijatelja od psa i da je ta ljubav potpuno nesebična.

Za svoju odanost i ljubav pas nikada ne traži nista do da bude pomilovan po glavi i čuje umilnu reč koju uvek prepoznaje. Niko na tako autentičan način ne moze da Vam se obraduje i da podeli sa Vama radost. Bucka je imala veliku ulogu u odrastanju i vaspitanju naše dece. Naučila ih je socijabilnosti, praštanju, nekoj drugačijoj vrsti ljubavi, razvijanju pozitivnih emocija, igri i nadmetanju. A nas uverila da buldozi nisu samo lenje, tvrdoglave debeljuce. Nažalost njen se zivot vrlo brzo ugasio i nikada necemo zaboraviti onaj najtužniji pogled dok jedno ogromno srce prestaje da kuca.

Bili smo neutešni. A onda sasvim slučajno upoznajemo divne ljude (prepoznaće se!) sa kojima zajedno u naš zivot dolazi naborana, smeđe bela ženkica buldoga. "Nema tog psihijatra koji je ravan štenetu koje vam liže lice!"(Ben Williams, psiholog) Vrlo brzo nas je osvojila! Stvorena za ljubav bez ostatka. Štene poznatih i nagrađivanih roditelja. Naša radost i ponos. Naša Berta!

Nedavno je u naša srca ušetao jos jedan prijatelj za ceo zivot. Odvažna dobrica, sjajne krvne linije i porekla, Kapetan! Sa ovim divnim stvorenjema sve je mnogo lepše i lakše. Sada svi zajedno kao jedan složen i nerazdvojni tim, idemo velikim koracima napred, do novih radosti, uspeha i osmeha!

VESTI

ŠTENCI

GALERIJA

Izrada sajta

Sigurnosna vrata

Skijanje Bugarska

Sobna vrata

Protivpozarna vrata

Sigurnosna vrata

Stakleni mozaik

skola stranih jezika

skola stranih jezika

namestanje kicme

laptop baterija

ugradnja auto gasa

interfoni

fizioterapeut

laminat

sudski tumac

sale za svadbe

drvo aluminijum stolarija